|
|||||||
| Özel Günler Üyelerimizin doğum günleri,,özel günlerini paylaştıkları bölümümüz |
| Lütfen Dikkat |
| Forumumuza konu eklemek cevap yazmak ve resim kopyalamak ve tüm bölümleri görebilmek içinBuraya Tıklayarak üye olunuz |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
Misafir |
![]() En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum…. TüM ÖgretmenLerimiziN ÖGretmenLeR Gününü KutLariM ... Filizim.... ![]() ![]() |
||
|
|
|
#2 |
![]() |
bendeee tümm öğretmenlerimizin öğretmenlerr gününü kutlarr ve öğretmenlerimize sağlık ve mutluluklar diliyorumm....
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Deneyimli ÜyeSevdaseli![]() |
tüm öğretmenlerimizin nurtanesi ablam nurun öğretmenelr gününü kutluyorummm
Her gidişte ayaklarınız "geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla......o halde bugün sizin gününüz!.."çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz... Can Yücel ------------------- İnsan kadar nankörnü bahsettiğniz kedilerde bile görmedim.. "Sagopa Kajmer" -
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
teşekkür ederim arkadaşlar bende büyüğüm küçüğüm tüm öğretmenlerimizin bu gününü kutluyorum.
Ya Göründüğün Gibi OL!!!!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
çok teşekkür ediyorum Selmacım çok saollllllll..ve diğer arkadaşlarım saolun keşke dedğim tek şeydir mesleğimi yapmamakkk ....
teşekkürler ediyorum![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 24kasım, 24kasım ogretmenlergunu, gununuz, kutlu, olsun, Ögretmenler |
| Seçenekler | |
|
|