|
|||||||
| Moderator başvuru Bölgesi Moderator başvuru Bölgesi |
| Lütfen Dikkat |
| Forumumuza konu eklemek cevap yazmak ve resim kopyalamak ve tüm bölümleri görebilmek içinBuraya Tıklayarak üye olunuz |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#8 | ||
Deneyimli ÜyeSevdaseli![]() |
![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Beni Kim Çakma Moderatör Yaptı
![]() ![]() ![]() Çakma Mod. Olmuşum Haberim Yok... :) ![]() ![]() "Hatırlıyormusun
Hani demiştin ya "Hakkını Helal et" Ben çoktan helal ettim Sen kendini affet." ❸❺ SeFeR |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
oy oyyyyyyyyy nasılda bilir Nur un tam bir karanfil delisi olduğunuuuuuu teşekkürler ederim benim Laz Amcammmmmmm yaklaşşşşşşşşşş nasılda öperim senin o tonton yanaklarından teşekkürler ederim..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
[QUOTE=cukuralti;93604]Beni Kim Çakma Moderatör Yaptı
![]() ![]() ![]() Çakma Mod. Olmuşum Haberim Yok... :) ![]() ![]() Seferrrrrrrrrr ne oldu beğenmedinse alalım hemen ne dersin Ablam....... Çakma ne demekse.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
İtirazım Yokta Bu İşten Anlamasam Neyse ..
![]() Boşverin Ben Her Türlü Burdayım Mod. Yada Değil... Farketmez Benim İçin ![]() Mod Kim Yaptı Sadece Onu Merak Ettim Ben... "Hatırlıyormusun
Hani demiştin ya "Hakkını Helal et" Ben çoktan helal ettim Sen kendini affet." ❸❺ SeFeRKonu SeFeR tarafından (23-Ekim-2009 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#13 | |
Deneyimli ÜyeSevdaseli![]() |
[QUOTE=Nur;93608]
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
saol Laz AMCAM..... demek sahte manası....... hımmmmmmmm Sevgili Sefer bu sittede herkezi tanıyan benim ve arkadaşlarım..... seni ben önerdim .ve Mod olsun ekledğin konular güzeldi siteye yararlı olacağına inandım.... her neyse ben gül verim...... bir dk en güzel güller............. yeni üyelerimize.......... hoşgeldiniz................. kocman öptük sizleriiiiii ay kendimi bir an tavernada hisettim hahahaaaaaaaaaa![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|