PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sevdaseli cok yavaş işliyor

Eylülce
02-Mayıs-2009, 15:40
arkadaslar sevdaseli.net forumu cok yavaş işliyor bende sayfa açılımları cok ağır bunun için yönetim bişey yapabilirse çok iyi olur daha zevkli sörf yapılır benim fikrim budur
teşekkürler şimdiden

Administrator
03-Mayıs-2009, 02:02
Eylülcüm sitenin hızında herhangi bir sorun yok kontrolleri sürekli yapılıyor gayette hızlı.Ama son zamanlarda net okadar sorunluki baya bir zorluk yaşıyorum bende.Sevdaseli gif ve resim ağırlıkta bir forum sitesi olduğu için diğer sitelere oranla biraz daha geç açılıyor olabilir.Fakat herhangi bir resim ve gif sitesinine oranla çok daha hızlı.Hatta ben yabancı resim sitelerine giriyorum çoğu zaman onlar sevdaselinin yanında resman tosbağa gibiler:(

By_gizem
03-Mayıs-2009, 02:13
bir ara bende de olmustu hatta filize mesaj atmistim, demekki sirayla bu is, forumda gif ve resim agirlikli olamasina ragmen bende yildirim gibi;Dsiranizi beklim bakim:s7:, saka bi yana gercekten bende guzel calisiyor..

Eylülce
03-Mayıs-2009, 13:11
tamam filizcim eğer öyleyse sorun yok neyapalım böyle idare edecez artık ilginize teşekkürler
sıramızı bekleyelim neyapalım:(

grauwolf
03-Mayıs-2009, 13:19
Eylül bendede aynı oluyor.Sayfalar ya çok ağır geliyor yada hiç giremiyorum.Dün gece 1,5 saat siteye giremedim.Şu anda iyi ama sonra ne olur bilemem.

veli07
08-Mayıs-2009, 04:14
bendede sorun yok!..
hemen açılıyor!..