PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SevdaSeli nin Güzel İnsanları Sohbete Buyrun...

Nur
28-Kasım-2008, 02:09
evetttttttttttttt buradan ucalım biraz nedersinizzzzzzzzzz :cadi: sizleri o kacaman güzel yüreklerinizle buraya bekliyorummmmmmmm sizleri seviyoruzzzzzzz .........güzel ...........yakışıklıııı........arkadaşlarımız ben ucayımmmmmmmmm sizde atlayın süpürgemeeeee:cadi::op12:

Nur
28-Kasım-2008, 10:22
merhabalr.güzel bir gün herkeze günaydınlar olsunnnnnnn mis gibi bir çaymı istersiniz Kahvemiiiiii .artık sohbetimize buradan devam edeceğiz .doldu taştı diğerleri canım arkadaşlarımmmmmmm:op12:durun size çay yada kahve ikram edimmmm sonrada uçalımmmmmmm formlara bende arada evi toparlayayım sizlere güzel birrrrrrr :cadi::op12:

http://www.eflatunbebek.com/img/31/facebook_eflatunbebek_kahve.jpg http://www.oemerhacili-bw.de/cay.jpg

_xXx_
28-Kasım-2008, 11:57
Günaydın herkese sevda selinin güzel yürekli insanları... :give_rose:yeni sohbet odası hayırlı olsun bu arada... herkese güzel birgün ve bol uçuşlu formlar dileğiylen bende forma uçayım;)

Nur
28-Kasım-2008, 12:00
Aliiiiiiiiiiii sen nerelerdesin :martello:bir geldin pir geldin amaaaaa şiir enfes aşık Ali ne olacakkkkkkkkkk ayrılma yamacımızdan :martello: hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn en kocamanındannnnnnnn:-*

_xXx_
28-Kasım-2008, 12:10
Hoşbuldum Nur:give_rose: Beğenmene çok sevindim arkadaşım Müziği ekleyene kadar canım çıktı>:(dünde çok uğraştım ama olmadı dedim bide sabah deneyim şansıma oldu bu sefer ;)tamam peşinizdeyim hemen forma uçayım ben yol göster sen önden :(

SeRDaR
28-Kasım-2008, 13:58
Merhabalar diyorum herkese… Bol köpüklü bir kahve rica edeyim lütfen dostlar.:mosking:

Nur
28-Kasım-2008, 14:38
http://farm1.static.flickr.com/212/505544136_43a78762fc_o.jpg
buyurrrrrrrrr Serdarrrrrrrrr en köpüklüsünden en Türkündennnnnn.benim arkadaşım kahve isterde Nur yapmazmı afiyetler olsunnnnnn:-*

Elanver
28-Kasım-2008, 14:52
:give_rose:Hepinize iyi sohbetler arkadaşlar...Hoşçakalın...:give_rose:

Nur
28-Kasım-2008, 14:55
tatlım elanver herzaman bilze olmanı isteriz yine gel canımmmmm kocaman güzel yüreğin ve yazılarınla ..görüşürüz ttalımmmmm:op12:

SeRDaR
28-Kasım-2008, 15:14
Elanver sağolasın, güzel insan.
Nur ben bu kahveyi içmeye kıyamam ki!acaba:acaba:acaba:

safish
28-Kasım-2008, 15:18
İyi günler herkese buradan devam edelim tatlısı.....Bende kahve isteyecektim ama kıyamam ben içmeye:( ..şiirine şarkı eklemek isteyenler bana özelden bildirsin şarkının adını yazsın eklerim ben....hadi ben nurun süpürgesine atlıyorum rotamız forummmmmmmmmm

Nur
28-Kasım-2008, 15:34
http://img353.imageshack.us/img353/9192/trkkahvesiwp7.gif

buyurrrr benim birtanemmmmmmmmm ne demek zevkle yaparım Suricim afiyet olsun canım benimmmmmmm:op12:

uysal ve asi
28-Kasım-2008, 21:13
merhabalarrr herkese nasılsınız bakalımm artık kimsecikler yok mu yaniiii

Nur
28-Kasım-2008, 22:17
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm.hoşgeldin Nur sefa getirdinnnnn ......:op12: ee nasılsın Nurrrr ..çok iyiyim.....Nur sizleri en kocamanından öperrrrrrrrrrrr ..sonsuz saygı ve sevgilerini iletir can arkadaşlarımız bizimmmmmmm :op12:Nur şimdi forma uçmalııııııı acil hemdeeeeeeeeee atlayın benim süpürgeme bakimmmmmmmmmm haydinnnnnnnnnn uçuyoruzzzzzzzzzzzz:cadi:uçmayanı zorla alırım süpürgeme:s7:

CiCi Kız
28-Kasım-2008, 22:29
bennn geldimmmm ablalarımmm nasılsınızz bakalımm görüşmeyelii uzun bir süree olduu özlemişimm siteyii herkese güzel bir akşam diliyorummm...

Nur
28-Kasım-2008, 22:38
amanın Betülllllllll sefaalr getirdinnnnnnnnn güzelkardeşimiz bizim hoşgeldinnnnnnnnnnnn özlettin kendiniiiiiii atla süpürgeme tatlımmmmmmmm ucalım formlaraaaaaaaaa :op12::cadi:

CiCi Kız
29-Kasım-2008, 00:21
tekrar geldimm bennn hemen ablacım atlıyorum süpürgenee

çalıkuşu
29-Kasım-2008, 00:30
iyi akşamlar herkese Nurummm kahve için çok mu geç kaldım

Administrator
29-Kasım-2008, 00:49
Şunlara bakın ya biride demiyor filiz yok ortada nerde diye merak eden yok hıhhh
maşallah çaylar kahveler gırla manane didiyom ben kendi sitemden:(:(

grauwolf
29-Kasım-2008, 00:56
Filiz hanım hiç bir yere gidemezsiniz.Bu sitenin insanları buna asla müsaade etmez.Bu cesareti nereden alıyorsunuz , bıraktıkmı ki :give_rose::give_rose::give_rose:gidiyorsun?

CiCi Kız
29-Kasım-2008, 01:01
filizz ablamm sen unutulurmusunn hiçççç senii asla unutamazlarrr onlarr bakk ben sana çay yapıp getirdimm afiyet olsunn çokk lezzetlii bakk kendi ellerimle yaptımmm sıcak sıcak içç filiz ablacım..

http://img353.imageshack.us/img353/9192/trkkahvesiwp7.gif

çalıkuşu
29-Kasım-2008, 01:06
Filizimmm sensiz olur mu hiç çaylar kahveler feda olsun sana. Nasılsın keyfin yerindemi?:op12::give_rose:

safish
29-Kasım-2008, 01:09
Neredesin filizim gözlerim yollarda kaldı ben çıkacağım sen geldin...malum hafta sonu akşamı yorgunluktan bitiyorum ilacım var onu bekliyorum almak için yoksa şimdiye kadar çoktan yatıyor olurdum:D herkese iyi geceler tatlı rüyalar hepinizi öpüyorum....

grauwolf
29-Kasım-2008, 01:12
Hayırlı akşamlar Suri dostum.Ne ilacı aldığını bilmiyorum inşallah mühim birşey değildir.Acil şifalar.:give_rose:
Banada hayırlı akşamlar , hepinize huzurlu ve güzel rüyalar.

CiCi Kız
29-Kasım-2008, 01:30
herkesee iyi akşamlarr abilerimmm ablalarımmm sizleriiii çooooooooooooooookkkk seiyorummmm kendinizee iyi bakınnn görüşmekk üzeree hoşçakalınnnn

çalıkuşu
29-Kasım-2008, 01:32
Sevdaseli sakinleri; iyi geceler, tatlı rüyalar,iyi eğlenceler. Herşey gönlünüzce olsun:gull::give_rose:

Nur
29-Kasım-2008, 01:42
Çalıkuşum güzel arkadaşım iyigeceler sanaaaaaaaa seni kocaman seviyoruzzzzzzzzz :op12:

Administrator
29-Kasım-2008, 02:11
hepinize iyi uykular can dostlarımmm

Nur
29-Kasım-2008, 20:59
ben geldimmmmmmmmmmm .merhabalar bugün ilk kez geldim hemen formlara uçmalaıyımmmmmmm...sizleri en kocaman seviyorum can dostlarımız bizimmmmm .tüm sevgiler tüm güzellikler sizlerle olsunnnn:op12: atlayın süpürgeme bakimmmmmmm:cadi: harikasınız Dizelllllll Dizelllllllllllllllll:p

CiCi Kız
29-Kasım-2008, 21:32
ben geldimm nasılsınızz ablalarım ve abilerim herkese güzel bir akşam diliyorumm bende nur ablamla forumlara uçuyorumm

Gamze
29-Kasım-2008, 21:45
herkesee ii akşamlaaaaaaaarr :)

Nur
29-Kasım-2008, 21:52
Betülllllllllllllll :op12: canımsınnnn Gamzecimmmmmm sanada:op12: formlara dalın bakim güzellerrrrrrrrrrrrr ucunnnnnnnn :cadi: sizleri çok seviyorumjmmmm :op12:

Yaren
29-Kasım-2008, 22:19
iyi akşamlarr herkeseee gamzecim hoşgeldinn

CiCi Kız
29-Kasım-2008, 22:21
bizdee senii çokkk seviyoruzz nur ablacımmm gamzeylee benn akrabayızz ikimizz aynı gündee bu güzel siteye üye oldukk bu siteyii çokkkk sevdikkk sizler çok sıcak kanlısınızz aranıza aldığınız için bizi teşekkürlerr.. gamzecimm sana da iyi akşamlarr

Nur
29-Kasım-2008, 22:25
harikasınızzzzzz kzılar iyiki bizlerlesinizzzzzz .....Yarencim bakarmısın ne cici ne güzel kızlarımız var bizlerle Betülüm ve Gamzem sizler saolun tabiki aramıza alacağız öpeyim güzelelrimiii ve ucalımmmmmm birtanelerim
Filizzzzzz bak bak fıstıklarımızda geldiiiiiii ohhhhhh:cadi::op12:

Yaren
29-Kasım-2008, 22:29
evet görüyorum nurummm çok cici kızlarrr aramızaa hoşgeldinizz kızlarrr sizleri çokkk seviyoruzz.. iyi ki gelmişsiniz aramızaa güzel kızlarr

Administrator
30-Kasım-2008, 01:16
gelmiş bir sürü fıstık yerim ben kız onlarııı
nasılsınız fıstıklar,yakışıklı beylerrr keyifler iyimi eğleniyormuyuz bakalımm
sizlere kocaman bir öpücük verip konulara uçuyorum canlarımmm

çalıkuşu
30-Kasım-2008, 02:37
Herkese iyi geceler, iyi eğlenceler, şimdiden iyi pazarlar. Herşey gönlünüzce olsun.:give_rose::rolleyes:

Nur
30-Kasım-2008, 02:45
:op12::op12:kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn kocaman öptüm çalıkuşum güzelimmmmmmmmm sanada iyi gecler birtanemmmmmm:op12::op12:çok fena öptüm kac benceeeeeee:op12:

Administrator
30-Kasım-2008, 02:51
Sanada iyi pazarlar iyi geceler bitanesi öpüldün en kocamanından

sonbuse
30-Kasım-2008, 02:55
bukadar konuyu nasıl takip edebiliyorsunuz anlamıyorum:nargile:

Nur
30-Kasım-2008, 02:59
sonbusecimmmmm ederiz birtanemmmmmm sende alışırsın yavaş yvaş birtanem :nargile:

Administrator
30-Kasım-2008, 04:12
Edecez tabi sonbusecimm etmezsek yandıkk:(

Nur
30-Kasım-2008, 12:59
herkezciklere güzel bir pazar sabahı diliyorumm...sizleri en kocaman seviyorumm fazla kalamayacağım pc sırası varrrrrrr:s7: fırsat buldukca aha buradayım lütfen güne gülümseyerek başalayalım.en kocaman öpüyorum süpürgeme atlayınnnnn:cadi: uculaım sevdaseli güzelleriiiiiii:op12:

safish
30-Kasım-2008, 13:14
herkese iyi pazarlar bu gün nasılsınız forum ahalisi hepinizi öpüyorum foruma uçuyorummmmmmmm

hazal
30-Kasım-2008, 13:17
iyidir canım senden ne haber bende hepinize iyi pazarlar diliyorum..:(

Fatoş
30-Kasım-2008, 13:27
herkese merhabalarr
hepinize güzel bir gün diliyorum
vee foruma uçup şiirlerime bakıyorum sizleride öpüyorummm

Administrator
30-Kasım-2008, 20:56
hepiniz hoşgeldiniz canlarım benim
yaww ben pazarları daha çok yoruluyorum ya çalışan insanlar dinlenmeyi beceremiyorlar galiba:(
bende uçayım foruma Periciğim doldurmuş gene heryeri bende onun konularına eklemeler yapayım bari:D

Nur
30-Kasım-2008, 21:07
güzelliklerle dolu bir akşam herkezlereeeeeeeee.ben geldimmmmm.nasılsınızzzz demiyorum süpersiniz süpper olunnnnnnnn.....:pFilizim Hazalım bende yorgunum alışverişten geldimmmmmm :confused:ama azsonra dinlenirimmmmmm pc yi boşta yakaladım atladım hey be buradayım ucayım formlaraaaaaaa sizleri en kocamannnnn öptümmmmm:op12: atlayın süpürgemeeee:cadi:

Administrator
30-Kasım-2008, 21:29
anam geldiği belli oluyor nurun sitenin heryeri sallanmaya başladı kız yavaş sür siteye hava trafiği için polis koyacam

Nur
30-Kasım-2008, 21:33
Filizzzzzzzz dur azcıkına zaten ağaca tosladımmmmmm:martello:fazla hızlı daldımmmmmmmmmm ama senin yüzündennnnnnnn önüme cıkmasanaa:martello: bak seni döverimmmmmm süpürgem sevdaselilerle dolu heyyyyyyyyyyyyyy çekilin önümdennnnnnn uçuyorummmmmmmmm ama kabahatın başı Periiii uçak yakıtının en pahalısından doldrumuş fena hızılıyım :cadi:

safish
01-Aralık-2008, 01:07
herkese iyi geceler ben çıkıyorum malum yarın pazartesi:(.....

Nur
01-Aralık-2008, 10:35
evetttttt canım Sevadaselililer ........ sizlere harika bir hafta başı diliyorum....umarım güzel bir hafta olur hepimiz için.....gelecek tüm sıkıntılara göüs gerebileceğimiz harika bir hafta sonuuuuuu.fur:sıkıntıları ben döverim bana yollayınn:punish: bugün biraz yoğunum fala kalamam burada ama herfırsatta sizlerleyim . sizleri çok seviyoruzz iyiki bizlerlesiniz iyiki ailemizdensiniz:op12: ben biraz uçayım forma :cadi:ha buarada uçmayanııııııfur:

safish
01-Aralık-2008, 10:59
sağol canısı evet sevdaseli üyeleri hadi bakalım uyumayalım hareketlenin biraz bu gün hafta başı hepinizi öpüyorum bende foruma cuf cufluyorummmmmmmmmmm

Nur
01-Aralık-2008, 12:34
ay fırsat buldukca gelip duruyorum pc yi boş yakalamak benim en büyük zevkim Emirden fırsat Emir bugün evde .o ayağa kalkar kalmaz Nur formda uçuyorrrrr.hey be gözünü sevdiğimin .....uçtum Pericimmmm:cadi:

hazal
01-Aralık-2008, 16:05
:gull:arkadaşım böyle uçarkem birgün yere çakılcam diye korkuyom

Administrator
01-Aralık-2008, 16:20
nurum gene başlamış uçuşlara kız benide bekle
herkeze güzel bir gün diliyorum
nasılsınız canlarım benim haftasonunun birikmiş işlerinden yeni kafamı kaldırdım buraya cufcufladımm :D

Fatoş
01-Aralık-2008, 17:03
merhaba sevdaseli
nasılsınız canlarımmm ohhh nurum uçuyoror yinee
bırak abşacımmm nur bu uçarda uçarr hatta bende uçayım nurum beni al yanınaaa

Yaren
01-Aralık-2008, 17:08
amanda amannn burda kimlerrr varmışşş nurumm ,hazalım,filizim,fatoşummm nasılsınız bakimmm sizlerii çokkkk seviyorummmmmmmmm... vee kaç günden beri forumlara bakamıyorum bir forumlara bakim nurumun arkasından bendee uçuyorum forumlaraa güzel bir gün diliyorum sizlereee hepinizi çokk seviyorum sevgiyle kalınn canlarımm benimm

uysal ve asi
01-Aralık-2008, 20:30
ben geldimmmmm şimdiii hepinize bir bedduaaaaaaaaa nurun süpürgesii çarpsınnn kafanızaaaaa nerelerdesiniz bakalım açıksınız ama kims bşi yazmıoooo nurr döfsün sizi biiiiii Nurda gönlünün prensini bulmuş zatiiiii hey be filiz gözünü sevemm siziinnn mod.lar konular birikti yarennn kızzz oku konularıııı hadi bin gel arkamaa

Nur
01-Aralık-2008, 20:34
Nur un süpürgesi bir çarpacakkkkkkkkk anam yandınız yandınızfur: formlra ucun Yarennn hadi gülüm Fatoşum güzelim sende zıpla süpürgeye hey be gözünü sevdiğimin Selmasııııııı haydi sende birtanesiiiii...uçalımmmmmmmmmm kızlarr yakışıklı beyefendiler sizlerde lütfen ..bayanlar öndennnnnnn:cadi::cadi:ay Hüsümmm o benim yaaaaa Selma ona ben bitiyorummmmm ...aşkım o benim

uysal ve asi
01-Aralık-2008, 20:41
kızlarrrrrrrrrrrr komik videolar bölümüneeee nurumuzun aşkı gelmişir hepiniz bakabilrsinizzz....amaa dudağınızı ısırın birde bir yerinizi sıkın derlerde söylemyimm...nazar değmesin lütfennnn amaaaaaaaaa maşallah demeyi unutmyın beyler sizide alalımm forumaa iş başıı hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

grauwolf
01-Aralık-2008, 22:06
Sevdaseli sakinleri hayırlı akşamlar!............

Yaren
01-Aralık-2008, 22:14
bennnn geldimmmmm nasılsınızzz bakalımmmm canlarımmmmmm herkesee iyi akşamlarrrr vee bennn hemen forumlaraa uçayımmmmm sizlerii çoooooooooooooooooooooooooooookk seviyorummmmmmmmmm canlarımmmmmm benimmmmm

Nur
02-Aralık-2008, 13:15
herkeze güzelliklerle dolu pozitif bir gün diliyorummm...sizleri en kocaman seviyorummmmm:op12: lütfen bugün herkeze gülümseyerek güzel bir merhaba deyin bakın neler oluyorrr ay ben burada falza oyalanmayayım doğruuuuuuuuuu forma uçayım sizlerde atlayın süpürgemeeeee:cadi:

uysal ve asi
02-Aralık-2008, 18:10
Ooooooooooooooooooooooooo merhabalarrrr canlar fazla durmayınn foruma hobaaaaaa

safish
02-Aralık-2008, 20:20
nihayet girebildim bu gün çok yoğundum malum yıl sonu nedeniyle kafamı kaşıyacak zamanım olmadı ancak şimdi rahatladım forum ahalisi nasılsınız bakalım görmeyeliiiiiiii ben foruma cuf cufluyorum hepinizi öpüyorum.....

uysal ve asi
02-Aralık-2008, 20:35
hoşgeldin cnaımmm işler yoğunda sitede sorun vardı baya gireemdimm ne yapıyorsun bakalım

Nur
02-Aralık-2008, 20:45
Selma cım Nazlı Perim...merhabalar güzellikler .sizlere bende fırsattır deyippppppp uçtum geldimmmmm.ve tüm yüreği güzel dostlarımız hepinize kocaman saygılarrrrrrr......ve güzel bir akşam diliyoruz :op12: ama Selmanın dedği gibi uçmak lazımmmmm formlara arada bakarım burayada hey be uçtummmmmmmmmm:cadi:

çalıkuşu
03-Aralık-2008, 01:06
Sevdaseli sakinleri hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar, iyi eğlenceler. Sevgiler...:op12:

Administrator
03-Aralık-2008, 01:28
Önce hoşgeldin sonra güle güle Çalıkuşum benimm hayırlı geceler bitanesi

grauwolf
03-Aralık-2008, 01:44
Sevdaseli sakinleri bayanlar ve baylar eh epey geç oldu hayırlı akşamlar.:give_rose::D

Nur
03-Aralık-2008, 01:50
gidenlere iyi gecelerrrrrrrrrrrr .huzurlu rüyalarrrrr........kalanlar devammmmm uçmayaaaaaaa :cadi:

Fatoş
03-Aralık-2008, 17:23
Merhabalarrrrrrr
sevdaselimmm
nasılsınız ay ay nurumda burdaymış yarende budaymışş sizleri öpüyorum herkese güzel bir gün diliyorumm ve nurumun süpürgesiylee uçuyorummm:cadi:

safish
03-Aralık-2008, 18:48
forum ahalisi iyi akşamlar şimdi geldim foruma uçayım bakayım herkesi öpüyorum

hazal
03-Aralık-2008, 18:57
merhaba canım sana da iyi akşamlar ve şuanda sitemizde bulunan herkese...

uysal ve asi
03-Aralık-2008, 19:45
meerhabaaa herkese kucak dolusu sevgiler beni seven sevmeyen sesimin ulaştığuı herkeseee öpücükler

Yaren
03-Aralık-2008, 19:49
benn geldimm herkesee kucak dolusuuu sevgilerrrr güzel bir akşam diliyorumm herkesee sizleriiiiiiiiiiiii çoooooooooooooooooooooookkkk seviyorummmmm... veee hemenn uysalımın arkasındann forumlara uçuyorummm herkesiii çoooooooooooookkk öpüyorummm...

Nur
03-Aralık-2008, 20:58
afferim güzel kızlar devammmmm.harikasınız........sizleri en kocaman öperimmmmm......huzurla dolu bir gece herkezlere diyorum önceeeee .ve TEKTANEM=YAREN yeni ismin çok yakışmış bu senin asıl ismin ben gibi Filiz gibi Fatoş gibi..Ali gibi.serdar gibi..Selma gibi ...saolun isimle hitap etemyi seviyorum sevmiyorum nic ben allh allhhıhh: ay ne çok konuştummmmmmm sus Nur hemen uççççççç:cadi:öptüm sizleriiii:op12:

uysal ve asi
03-Aralık-2008, 20:59
hoşgeldin cancağızımmmmmm sefalar getirdin uç sen uççç

Nur
04-Aralık-2008, 21:03
ay buraya uğramadan olmazzzzzzzzzzz öncelikle herkeze hayırlı akşamalr dilemem lazımmmmm... güzellikler bizlerle olsun formumuz gene dolu dolu enfes uğraşan herkezin güzel yüreğine sağlıkkk.....sizleri kocaman seviyorummmmmmmm ve ben uçayım izninzleeeee:cadi:e hadi atlayın süpürgemefur:

Nur
05-Aralık-2008, 11:29
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRR.....güzel bir güne herkeze kocaman sevgilerrrrrrrrr saygılar sizleri en kocaman öpüyorm.......fazla oyalanmadan forma uçuyorum gelin arkamdan hoppaaaaaaaaaaaaa ben bu arada oynamaya devam edimmmmmmmmmm:D:cadi:

XXXXXXXXX
05-Aralık-2008, 11:35
herkezeee kocamannnn sevgilerr.. uzun zamandır giremiyordumm ne çok özlemişimmm sizleriii,, :p iyikii varsınız iyiki tanımışımmm sizlerii!!!! :love:

Nur
05-Aralık-2008, 11:36
mısraaaaaaaaaaa sen nerelerdesin dün yarenle seni konuştuk merak ettik canım hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnnnn gel öpem güzelimiiiiii :op12: uç ttalım form seni beklerrrrrrrr :cadi:

Yaren
05-Aralık-2008, 14:51
kızzzz mısraaaa senn nerelerdesinn bakimmm senii çokk merakk ettikk meleyimleee bu mısraa nerdee dedikk gell senii kocamannn öpeyimmmm canımm benimmm bizz senii çok özledikk bizi unutmaa canımmm bizi bırakma mısracımmmmm herkesee güzell birr günn diliyorumm nurum da burdaymışşşş meleyimm benimmm herkesiii çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmm vee meleyimin arkasından forumlara uçuyorumm

hazal
05-Aralık-2008, 15:07
bak ne çok seviliyorsun canımcım acaba bende diyorum..şöyle ortadan kaybolsam 1 2 gün bana böyle dermisiniz....hıııım olabilir mü

Yaren
05-Aralık-2008, 15:19
senidee çokkk özlerizzz tabiii birtanemmm sende bizim herşeyimizsinnnn sakınn bizi bırakmaa haaa bizz senii dee çokk seviyoruzz canımm benimmmmm

hazal
05-Aralık-2008, 16:19
gitmeyi düşünmüyorum zaten canım benim bende sizi çok sevdim siz bidenesinizzzzzzz hatta muhteşemsiniz...

Yaren
05-Aralık-2008, 16:45
ayyyy canımm benimmm bizde snii çokk seviyoruzz sen benim birtanemsinnn birtanem canımın içiii benimmm düşünme zatenn boşverr seni hayatta bırakmayızz bitanesiii sakın haaa gitmeyi düşünmee bitanesii

hazal
05-Aralık-2008, 16:51
Canımsım benim ayyy çok sevindim inan

Nur
05-Aralık-2008, 20:49
Nur geldiiiiiiiiii ..........iyi geldi hoşgeldiii.......... nasılsın Nur .iyiym nur......:s7: herkeze güzel bir akşam diliyorum....sizleri en kocaman öpüyorummmmmm:op12: ve diyorum ki formlara uç Nurrrrrrr:cadi:eh birazda müzikkkkkkkkkk oppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohh ohhhhhhhhh cıkıda cıkıııııııııııııı:music2::D

hazal
05-Aralık-2008, 20:57
haklısın nurum ya kalkıp oynayalım...bu ne ya bira gülelim eğlenelim...canım benim:(

uysal ve asi
05-Aralık-2008, 21:54
herkese merhaba nur beni affettinmii süpürgeni tamir etmişsinn

Nur
06-Aralık-2008, 10:05
Selmacım evet affettim atla süpürgeye sende.....:s7:evettttt günaydınlar Hazalım ve perim 3. ümüz varız diğer misafirlerimiz ısrarla nic almıyorlar .neden korkuyorlarsa???? vallha uynır uyanmaz buradayımmm.az sonra evdeki canavarlarım kalakacak bugün net bana değmez tam 9 gün evdeler..fısrsat şimdiii hey beeeeeeeeee :p sizleri en kocaman öpüyorummmmmm .ve hücüm ediyorum en jetinden.uçarakkkkkk formlaraaa.öptüm siziiiii:op12::cadi:

safish
06-Aralık-2008, 10:13
herkese günaydın kızlarım geldiği için nete çok az gireceğim sıraya koyduk ^-^ şimdiden herkesin bayramını kutluyorum ve hepinizi :-*

Nur
06-Aralık-2008, 10:19
sendemi Periiiiii ^-^ al işte biz e bu sattler kalır ay kahve içiyorum hadiii içelin en büyüğünden en missss kokulusundannnnnnnn Demett buyur canım sendeeeeeee

http://img2.blogcu.com/images/s/e/v/sevcanb/kahve.gif

safish
06-Aralık-2008, 11:12
içmez olurmuyum canısı çok sağol:-*

Fatoş
06-Aralık-2008, 14:54
merhabalarrrrr
nasılsınız sevdaaselimmm
herkese güzel bir haftasonu diliyorum sizleri kocaman seviyorum vede öpüyorumm iyi varsınız diyorum veeee
*****Bayramınız Kutlu Olsun*****
diyorum ve foruma uçuyorum

bir an lafım hiç bitmeyecek sandımm^-^:p

Yaren
06-Aralık-2008, 17:03
benn geldimmmm herkese güzell bir günn diliyorummm canlarımmm veeee veee

..................Bayramınız Kutlu Olsunn......... canlarımmmm benimmm....

hepinizii kocamannn öpüyorummm vee sizleriiii çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm.. ve fatoşumun arkasından forumlara uçuyorumm.....

bendee biranbitmeyecek sanmıştımmm kısacaa yazdımm^-^^-^^-^

Administrator
06-Aralık-2008, 21:05
Sevdaselinin prensleri prensesleri nasılsınız arkadaşlarr
bayram kutlamaları başlamışş kızlar bayrama nerelere gidiyorsunuz bakalım:D
valla ben İzmiri bekleyeceğimm bir yere gitmek yok
dün bakamadım konulara bir an evvel foruma çuvçuflayım ben:cadi:
görüşürüz canlarımm:-*

uysal ve asi
06-Aralık-2008, 21:15
merhabalarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz ebnde herkesin bayramını kutluyorum okunmaıs gereken konular var filik kay kenaaaaraa uçuyorum

Nur
06-Aralık-2008, 21:17
:pbende geldimmmmmmmmmmmmm.daha bayrama 1 gün var kzılar öncedenmi gidiyorsunuz yoksa valla bende bekliyorum evde amaaaaaaaaa kuzenim istanbula gel diyor bellide olmaz yiyppiiiiiiiiiii:p hey be geldim işte aha buradayımmmmmmmmmmmm kızlar öptüm siziiiiiiiiiiiiii ben uçabilermiyim formlara haydiyin atlayın süpürgemeeeeeeee:cadi::op12:

uysal ve asi
06-Aralık-2008, 21:23
nurtanemmmmm ne olur ne olmaz belki giremeyizz bayram telasıı sağlama alalım dedik

çalıkuşu
07-Aralık-2008, 02:00
Sevdaseli sakinleri; iyi geceler, tatlı rüyalar, iyi eğlenceler, iyi pazarlar...
Sevgiler, saygılar ...:give_rose:

grauwolf
07-Aralık-2008, 04:13
Hayırlı akşamlar sevdaseli.Kısmetse yarın görüşmek üzere.:give_rose:

safish
07-Aralık-2008, 12:39
selam millet nasılsınız bakalım bayram moduna geçtimi bakalım ben çok yoğunum ara ara gireceğim :-*

Nur
08-Aralık-2008, 00:24
evet buraya yazmayı unutmak yokkkkkkkkkkkkk....... ben buradayım akşamdan beri form okuyorum harikalar yaratmış arkadaşlarımız ama sitedeki misafirlerimiz ayıp ediyor üye olmalılar diye düşünüyorum öyle karşıdan bakmayınnnnn:martello: gelin bizle birşeyler paylaşınnnnnn ay yeter Nur git uçö formaaaaaaaa:cadi:

Administrator
08-Aralık-2008, 00:38
bende bir kafamı uzatayım sohbete dedim nurun sopası indi beynime allam ya ne çekiyorum ben bu kızdan ya geliyo gidiyor beni döfüyorr yetişin aa dostlar:(
nurum gene güzel konuya bannak bandırmış:( alooo üyeler okuyup okuyup kaçmayın bakimm gelin sohbetimize katılın pişman olamayacaksınız ya yorum yazana bir nur sopası bedava promosyon yaptık valla hatta 2 yorum yazanı nur süpürgesiyle gezdirecek forum içinde konularda.Daha ne yapalım yaa.Süprizlerimiz devam edecek:D

XXXXXXXXX
08-Aralık-2008, 00:38
arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlarr sizleriiii kocaaammannnn öpüyorummmmm..:op12::op12::op12:

Administrator
08-Aralık-2008, 00:45
Sanada hayırlı akşamlar Mısracım hayırlı bayramlar sevdiklerinle nice güzel bayramlar geçirmen dileğiyle...

grauwolf
08-Aralık-2008, 02:50
Bütün Sevdaseli ailesinin bayramını candan kutlar esenlikler dilerim. Hayırlı yarınlar en güzel gündüzler ve geceler sizlerin olsun Allaha emanet olun.:give_rose::give_rose::give_rose:

Bu güller hepinizin.......

Administrator
08-Aralık-2008, 02:56
Sanada Hayırlı Geceler İyi Bayramlar Bilge Allaha Emanet Ol Arkadaşım

Nur
08-Aralık-2008, 02:57
http://www.balcanet.net/resima/jpg/bayram10094.jpg

tüm sevdaselinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorummmmmmm ....sizleri çok kocman seviyorummmmmmmmmmmm:op12: dostluklar daim olsunnnnnnn diyorumm:op12:

hazal
08-Aralık-2008, 09:16
bende buradan sevdaseli ailemizin mübarek kurban bayramını kutlar ve birlikte hayırlı bayramlara erişmemizi temenni ederim...

''gülüm''
08-Aralık-2008, 15:36
arkadaslar hepınızın bayramı kutlu olsun kocaman öpuyorum sızlerı tekrardan hayırlı bayramlarr....:(:(:(

safish
08-Aralık-2008, 22:27
herkese iyi akşamlar ve hayırlı bayramlar...panele girdim 600 misafir 3 kayıtlı kullanıcı var filizim kilitle şu resimleri yazıları birde üyelik aktifleşmeden hiç bir şey almasınlar.....giriyorlar alıp çıkıyorlar...

Nur
08-Aralık-2008, 22:34
sevdaselililerrrrrrr misafirlerrrrrrr .....öyle alıp kacmak çok yanlış üye olunkiii sizlerle tanışalım bayramdan sonra bitti bu şansınız ....alamayacaksınızzzz.üzgünüz..... ve buraya üye olmakta o kadar kolay değil ...sanıyorsunuz kolay ama hayır sadece dostluk ve arkadaşlık için buradayız.. ona göree .....Pericim çok haklısınnnnnn .hadi bakalım artık alsınlar bitiyor son alışlarıhıhh:

grauwolf
08-Aralık-2008, 23:10
Hepinize güzel akşamlar ve hayırlı bayramlar.
Filiz Perinin dedikleri çok doğru üye olmayana zırnık koklatmayın şu keratalara ya.
Emeklerinizi çalıyorlar çalıyorlar kitle şunu hadi.

Administrator
09-Aralık-2008, 00:36
Selam arkadaşlar nihayet zorunlu bayram ziyaretleri bitti geldim evime nasılsınız bakalımm.
Pericim,Nurum merak etmeyin bayramdam sonra yok öyle alıp gitmek alsınlar gene ama bizlede olsunlar sohbetimize ortak olsunlar sanki adam yiyoruz alla alla gelince çıkamayacaklar haberleri yok:(:(

grauwolf
09-Aralık-2008, 03:51
Tekrar görüşmek umuduyla bütün sevda seli sakinlerine hayırlı akşamlar.:give_rose::give_rose::give_rose:

uysal ve asi
09-Aralık-2008, 12:35
herkese kocaman selmalar ayy dün giremedim bayram telası malum bugünde çok kalamaycağım selam diyeyim die girdim hepiniizn bayramı kutlu olsunnn nice bayramalr gorelim hep birlikte inşallhhhh

Nur
09-Aralık-2008, 14:45
Merhabalar....... diyorum fazla kalamayacağım.... çocuklardan bana kalmıyor.malesef tatil bitince bol bol buradayım.sizleri en kocaman:op12: lütfennnnn sevgiyle kalınnnnn.....dostca kalınnn.ve veeeeee emeğe saygılı olun ya üye olun yada alıp alıp gitmeyin paralayacam sizleriiiiii...:martello: her neyse ben biraz forma uçayımmmmm :cadi:

sevdaseli
09-Aralık-2008, 15:21
seLamLar Herkesın ÖnceLikLe Mubarek Kurban Bayramını KutLarım Kimine Göre Forum Kimine Göre AiLeyiz.... SaygılarLa UcaLım

Administrator
09-Aralık-2008, 17:54
hoşgeldin Selmaa bayram tatilinden sorra son hız devam şimdi güzel güzel tatil yapın baklım:(
Nurum senin pc de paylaşılmıyor gülüm bee kapanın elinde kalıyorr:op12:
Sanada selam hasretakşami evet forum ama aile forumu olduk biz kimsenin bozmasınada izin vermiyoruz arkadaşımm
hepinize hayırlı bayramlarr:D

grauwolf
09-Aralık-2008, 18:17
Sevdaseli ailesine hayırlı akşamlar.Bayramda yaramazlık yapmıyorsunuz değilmi?:give_rose:

Administrator
09-Aralık-2008, 18:51
ben yapıyorum kedilerin kuyruklarına teneke bağlıyorum:(:(

çalıkuşu
09-Aralık-2008, 23:56
Herkese iyi akşamlar, iyi bayramlar.

safish
10-Aralık-2008, 00:05
herkese iyi akşamlar tatlı ve eti fazla kaçırmayınız:(......

Nur
10-Aralık-2008, 01:00
seLamLar Herkesın ÖnceLikLe Mubarek Kurban Bayramını KutLarım Kimine Göre Forum Kimine Göre AiLeyiz.... SaygılarLa UcaLım

merhabalarrrrrr niciniz sitemizin nici ve ben sizi ilk kez gördümmmm .....şaşaırabilirmiyimmmmmmmm :eek:tamam şaşaırdımmm .şimdi herkeze merhabalar diyorummmmmmmmmmm ..sizleri en kocaman seviyorummmmmmm ve ben artık ucayımmmmmmmmmmm izninizleeeeeeee hey Filiz cekil önümdennnnnnnnfur::cadi:

çalıkuşu
10-Aralık-2008, 01:45
Herkese iyi geceler, iyi uykular, iyi eğlenceler.:give_rose::give_rose:

Nur
10-Aralık-2008, 02:24

SENİ BİR UCURURUMMMMMMM ha şöyleeeeeeee şimdi uçta göreyimmmmm.......:martello:kırarrım kafanı seninnnnnn :martello:

Yaren
10-Aralık-2008, 11:54
bennn geldimmmmmmm ooo meleyimde burdaymışşş nasılsınız bakalım sevdaselii ailesii bayram nasıl gidiyorr.. hepinize güzel bir gün diliyorumm hepinizi çoooooooooooooookkk seviyorummmm ve nurumun süpürgesine binip forumlara uçuyorummmmm...

safish
10-Aralık-2008, 23:14
nur kimmiş bu hemen uçtuğuna göre tahmin ettiğimiz kişimi canısı

uysal ve asi
10-Aralık-2008, 23:18
evet merhaba ve güle güle diyeceğim ben çıkıyorum bir müddet giremm bilgisayara yarın biryere gideceğizzz oyuzden kendinize çok cici bakın

grauwolf
11-Aralık-2008, 04:46
Evet dostlar uyku geldi bedene ne mutlu kalkıp gidene sizlere doyum olmaz hepinize renkli rüyalar.
Ya bu Webadmin hiç uyumuyor herhalde.

Administrator
11-Aralık-2008, 06:21
nur kimmiş bu hemen uçtuğuna göre tahmin ettiğimiz kişimi canısı

Bizim kafasını kırmaktan bıktığımız onun kırdırmaktan bıkmadığı biri Perim hallettim sıktım boğazını :(

Yaren
11-Aralık-2008, 14:38
ben geldimmmmmmmm herkesee güzel bir gün diliyorumm hepiniziiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorummmmmm vee hemen forumlara uçuyorummm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm

Nur
12-Aralık-2008, 21:52
evet pericim tahmin ettiğimiz kişii......... ben onun kafasını kırdımmm:martello: .evettttttttttttt hele şükür geldim.... İstanbuldaydım ne çok gezdim.evime döndümmmmm.....sizleri en kocmaan özeledim....... sevdaseli arkadaşlarım nasılmış benim onları en kocaman öpermişimmmmmmmmmm:op12: veee devam uçmaya diyeceğimm:cadi: lütfen dürüstceeeee .dostcaaaa sevgiyle bizlerle olunnnn..... haydin uçalımmmmmmmm:cadi:

Yaren
12-Aralık-2008, 22:29
hoşgeldinnnnnnnnnnnn meleyimmmmmmmmm yerinn çokkk belliydii sitedee biliyormusunnnn bizdee senii çokkkkkkkkkkkkkkkk özledikkkkk gell senii kocamann öpim yaaa çok özledim seniii birtanesiii vee arkandan forumlara uçayımmmmmm...

Administrator
12-Aralık-2008, 22:51
Bebeğim gelmiş Nurum gelmiş nasılsın bitanesi gezdin geldin valla maşallah özledim kız seni:op12:
Yarenim sende hoşgeldin gülüm:give_rose:
tüm sevdaseline kocaman merhaba :-*

Yaren
12-Aralık-2008, 22:53
hoşbulduk gülümmm benimm sende hoşgeldinnn canımmmmm hadi heb beraber forumlara uçalımmm canlarımmm...

uysal ve asi
12-Aralık-2008, 22:54
herkese merhabalar filiz sana soylediğim ve anlatıığım konu hala çözülemedimi:(

safish
13-Aralık-2008, 14:14
dün gece giremedim siteye nihayet herkese iyi günler nihayet koşuşturmaca bitti ama pazartesi beni sürükleyerek işe götürürler her halde:s7: ben foruma uçuyorum heğinizi :-*:

uysal ve asi
13-Aralık-2008, 21:56
herkese merhaba yarın için güzel bir pazar diliyorum hepinizeeeeee ve foruma uçuyorum

Nur
14-Aralık-2008, 21:04
bu gecee netimde var bir şey gebertecemmmmmmmm ben bunuuuuuuu:martello: çok ağırrrrrrrrrrrrr allhın ağırrrrrrrr danası Netttttt:ireful2: sizlere selamlarrrrrrrr diyorummmmmm kocaman en kocamannnnnnnnnnn:op12: ve ben formlara uçuyorumm atlayın süpürgeme bakimmmm:cadi: misafirlerrrrrrr öyle bakıp bakıp kacmak yokkkk size ben:punish: üye olun bakimmmmmmm:hayir:

safish
14-Aralık-2008, 23:27
kızımı yolcu ettim bu nedenle nete hiç giremedim....herkesi öpüyorum foruma uçayım biraz

Nur
15-Aralık-2008, 11:12
evet uzun bir tatilden sonra bugün iş başında olan arkadaşlarımıza kolay gelsin diyorummmm.... hayırlı bir hafta hepimizin olsun umarım her şey yolunda gider.... hayata pozitif bakalım ...artılar peşimizden koşsuunnnnn sizleri en kocaman kucaklıyorumm ..veeeee ben forma uçmaya devam ediyorummmmmmmmm.öptüm sizleriiiiiiii:op12::cadi:

safish
15-Aralık-2008, 11:17
teşekkürler canım resmen ayaklarımı sürüyerek geldim ama çok yoğun geçiyor geçmiş bayram faslı:( herkese iyi haftalar diliyorum

Administrator
16-Aralık-2008, 01:25
Nur gene gebertmiş neti:(
ama gebertilecek gibiydi bugünda haa
biraz flash çalışayım bende öpüldünüz canlarımmm

safish
16-Aralık-2008, 09:46
slm millet nasılsınız bakalım..ben bu gün yoğunum 2 toplantım birden var birine girmek üzereyim hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

Nur
16-Aralık-2008, 11:11
başarılar Perime......bende evde toplantı yapacam ders çalışmayan çocuklarla ilgili Tez hazırlıyorum sonu kötü bitecek bir toplantııııııfur:.herkeze güzel bir gün diliyorummmmmm .sizleri en kocaman seviyorummmmm ...:op12: sevdaselinin yaralı ceylanlarııı güne gülümseyerek bakalım emiiiiiiii:op12:ve ben forma uçayım süpürgemin benzini azalmış artık Pericim doldurur para yokk bende:s7::cadi:

Administrator
16-Aralık-2008, 13:20
herkezcikler gelmiş Nurum gelmiş Perim gelmiş benim açıktıda bakamıyordum.
sabah doktorda randervum vardı adam öğleden sonraya attı genefur:sabah erkenden düştüm yollara DR gidicem diye.Orada bende bir toplantıya girdim kafam bir dünya birazdan DR gidicem bu moralle nede iyi geçer ya accuk daha bakayım forumada gitmeden moral depo edeyim:D

grauwolf
17-Aralık-2008, 02:01
Sevdaselinin güzel insanları hepinize hayırlı uykular.Kısmetse yarın görüşmek üzere.Allaha emanet olun.:give_rose:

safish
17-Aralık-2008, 10:48
selam millet nasılsınız bakalım bu gün ben çok yoğundum buı nedenle migrenim azdı :(..hadi ben foruma uçuyorum..hepinizi öptümmmmmmmmmmm:-*

Nur
17-Aralık-2008, 13:20
forma uçmaktan buraya yazmadımmmmmfur::cadi: harika paylaşımlar var bayıldım bugünnnn sizleri en kocmaan seviyorum öğle arası molaındayım Miray geldi yani Kızım .ona devredim azcıkkkkkkk ...... sonra yine buradayım.görüşmek üzeri diytorummmm sizleri kocaman öpüyorummmmmmm can dostlar........:op12::op12:

hazal
17-Aralık-2008, 13:36
nurum canım ya birimiz gidip birimiz geliyor birtürlü birbirimizi yakalayamadık..ama gönüller bir olsun...herkese kocamannnnnnn sevgiler

Nur
18-Aralık-2008, 11:06
merhabalar güzel bir gün ....diyerek başlayalım bakalım günün getirilerine .tüm dostluklar tüm güzellikler bizlerle olsun... sizleri en kocaman öpsemmmmm:op12: ve pozitif olun desem......... beni dövmezzsiniz dimi..... Hazal tatlım gel öpeyimmmmm .ikimiz varız ve misafirler dolu onlarda inatla isim almamayı tercih ediyorlar bakarsın yeriz onlarııııı:s7: evet Nur forma ucsun diyorummmmmmmm :cadi:

uysal ve asi
18-Aralık-2008, 19:11
merhabalar hepinizeee diyerekten foruma cufcufffcuff

safish
18-Aralık-2008, 20:46
herkese iyi akşamlar bu gün hastaydım iki gün raporluyum akşama kadar kös kös yattım..şimdi biraz iyiyim biraz formu dolaşıp çıkarım hepinizi öpüyorummmmmmmmmm

Nur
18-Aralık-2008, 21:04
geçmişler olsun Pericim sanaaa...... öperim tatlımı:op12: bende geldimmmmmm .... güzzel bir akşam diliyorum herkezlere en kocaman öpüyorummmm misafirler nic alın nic almak o kadar zor değil.....:martello: emeklerimizi alıp alıp gitmek le olmuyor ..kzıdım bak yine Filiz bence sen beni tutttttttt:martello: ben forma ucayımmmmmmm görüşürüz geneeee:cadi:

safish
18-Aralık-2008, 21:37
haklısın Nurum bende kızıyorum şu misafirlere artık resimlere linklere URL eklenme zamanı geldi diyorum yeter bu kadar hırsızlık

Nur
19-Aralık-2008, 20:49
:cadi:ay dalmışım direkt forma.......... buraya yazmazsam olmaz dimi Perim merhabalar güzel bir akşam herkezeeee bana yarım saat vereceksiniz .... komedi dükkanı hayranıyım az cıkına seyredim geleceğim Peri trt 1 komedi dükkanı ölüyorum gülmekten ben o adamaaaaaa. bekleyin geleceğim piştttttttttt misafirler üye olun alıp alıp kacmayın helal etmiyoruz ona göreeeee:martello:kırarım kafanızıııııııı .ben geliyorum ayrılmayınnnnn uçun formlara bakimmmmm:op12::cadi:

safish
19-Aralık-2008, 20:59
bende izliyorum tolga çeviki çok komik reklam aralarında adanalıya zampikliyorum:s7:

Nur
19-Aralık-2008, 21:42
reklamlarrrrrrrrr .geldim Tolga çevik ay bayılıyorum o adama ben ne güldüm Peri ya.... gözlerimden yaşardı gülmektennnn:s7::s7::s7:adanalının tekrar bölümlerini izliyorum Oktay Kaynarcayada gülüyorum.... süpperrrrr yaşasın gülmekkk:s7::s7:

DoLuN_ay
19-Aralık-2008, 22:16
Kimse var mıııııııı :D

Administrator
19-Aralık-2008, 22:54
benvarım canmım:D
bizimkiler kikirdemeye gitmişler gelirler valla ben hem izliyorum hem yazıyorum:(
Nur gene kırmışsın birilerinin kafasını kır Nurum kır yakında gelirler mecburen alamayınca:D

Nur
19-Aralık-2008, 23:04
geldimmmmm Filiz bittiiiiiiiiiii ne güldüm amaaaaa......:s7::s7:ZAGOR oldu bu geceee neler yaptı Tolga Cevik ... buradayım artıkkkk. evet kafalarını kırıyorum vallaaa ....:martello: Beyza hoşgeldin ablammm.. uç bakayım formlaraaaa:cadi:arkandayım düşürme beniiii:s7:

DoLuN_ay
19-Aralık-2008, 23:06
hoşbuldum ablammmmmm :D teşekkürler filiz ablacım =)

Nur
19-Aralık-2008, 23:13
Yerim senin imzeni Beyza Recep heeeee allh ayırmasın tatlımııııııı ....... :op12:

çalıkuşu
20-Aralık-2008, 22:08
Akşam şerifleriniz hayır olsun. Herkese iyi eğlenceler.:give_rose:

Nur
20-Aralık-2008, 22:17
Tezcannnnnn güzelim tanemmmmm birim ...ben hala msn acamadım:)) oğlumun kisi acık önümde bir sürü kız var..birde bana diyorki ellme anneeeee ama buradayımmmmmmmm sizlerleyimmmmmm ...... sizleri en kocmaan öpüyorum.güzel bir akşam diliyorum herkezeeeeeeeee :op12: misafirlerrrrrrrrrrrrrr sizi paraalrım alıp alıp emeklerimizi kacmayınnnnnn ...:martello: ohhh relax Nur.....:s7:haydin ucalım formaa atlayın süpürgemeeeeeeee:cadi:

çalıkuşu
20-Aralık-2008, 22:32
Nur'um seni erken kaynana yapacak bu oğlun. Sınav yap kızlara :laugh2: Eskiler hamamda beğenirmiş artık sende msn den beğenirsin gelin adayını:laugh2:^-^

Nur
20-Aralık-2008, 22:39
Tezcannnn bunlar trakyalı tatlım hepsi bizim şehirden hepsinin msn leri var..... diğerleri ingiliz onlari boşver seciyorum kusurlarını söylüyorum . bana diyorki .senmi evleneceksinnnnn aldım cevabımı ;) yok karışmıyorum tatlımmmmm:s7::s7::s7:

Administrator
20-Aralık-2008, 22:48
valla şimdiki kızlar felaket haa artık kaynanalar gelini değil gelinler kaynana seçiyo öyle alıyor oğlunu:(
bende bakayım foruma neler var kimler gelmiş nur benide al süpürgene yürüyemiyecem şimdi:D

safish
20-Aralık-2008, 22:52
bende damat adayı seçiyorum kızlar hehehehe:s7:

Masal
21-Aralık-2008, 22:29
:cadi:Ben geldim bennnn Sevdaseline kapılanlara duyurayımmm özledim Sizlerle olmayı daaa nasılsınız bakalımmm...:p

Nur
21-Aralık-2008, 22:38
:phacan benum Zeynebum gelmiş daaaaaaaaaaaaa uy hamsi kafalum senuuuuuuu yerim yerrrrrrrr özledim ben seni hemde çokkkkkkkkkkk hoşgeldin birtanesiiiiiiiiii....canım arkadaşım benimmmmmmmm :op12::op12:

Administrator
21-Aralık-2008, 23:02
amanda aman benim biricik ablam gelmiş ben yetişemedim
nasılsın ablam benim bizde seni çokkkkkkkkkkk özledik inşallah sağlığın yerindedir seni çok merak ediyoruz ablam

Masal
21-Aralık-2008, 23:08
Çok iyimmm meleğimm çokkk memlekette iyim, bende çokkk özledim seni çokkkk ...

çalıkuşu
22-Aralık-2008, 02:08
Sevdaseli sakinleri; iyi geceler, tatlı rüyalar. Sevgiler:give_rose:

Nur
22-Aralık-2008, 02:22
Tezcannnnnn tatlım güzel uykular sana seni en kocman öperiz....alaha emenet ol canım benimmmmmm:op12:

safish
22-Aralık-2008, 12:08
tüm sevdaseli üyelerine iyi hafta diliyorum nasılsınız bakalım.....ben biraz dolaşayım bakalım :-*

Yaren
22-Aralık-2008, 14:12
benn geldimmm bu aralar fazla giremiyorumm... nasılsınız bakalımm canlarımmm hepinizee güzel bir günn diliyorummm..ve sizi çokkk seviyorummmmm hepinizi çokkkkkk ama çokkkkkkkkkkk öpüyorummm direkmenn forumlara uçuyorummm...

Administrator
22-Aralık-2008, 21:34
farkındayım yaren çok sık gelmiyorsun hayırdır bir sorun yok demi

Yaren
22-Aralık-2008, 21:37
yok yok önemli bir sorunum yok canım ne olsunn hayat iştee hayatın her zorluklarınaa katlanmak zorundayızz dayanmak zorundayızz.. bu aralarr biraz işlerim vardıı giremedimm ama sizlerii çokkkkkkkkkkkkkkk özlediğimmmm kesinnnnnnn birr girimm bakimm bunlarr ne yapıyor dedimmm...

Administrator
22-Aralık-2008, 21:40
iyi yaptın canımm
herkez bir şekilde koşuşturma içerisinde gündüz bende ilgilenemiyorum gece canlar buluşuyoruz işte burda

Yaren
22-Aralık-2008, 21:51
gözlerin arkanda kalmasın tatlımm benn bakıyorumm siteyee ilgileniyorum elimden geldiğincee siteyleee canımmmm...sen yüreğini ferah tut birtanesii hepimizz çok iyi bakıyoruzz siteyee...

Nur
22-Aralık-2008, 21:56
ay evet bende bugün hiç gelemedim Kızımın göz muayenesi vardı canımı yediiiiiiiiiiiiiiii........ damla damlatıldı baya bir kör kaldı allhımmm ne fenalık cadı kzıım benim... ama buradayım şimdi...... hepinizi sımsıcacık kucaklıyorum .....:op12: veee misafirlerrr üye olun yakında saçlarınız kel cıkacaksınız siteden büyü yapacammmmmmm size çalmayın...... ben forma bir uçayımmmmmmmm:cadi: arada çocuklara bakıyorum ama buradayımmmmmmmmmmmm:op12:

Nur
23-Aralık-2008, 22:10
uyukluyormusunuz sevdalılar... hey heyyyyyyyyyyyy uyanın uyumak yasakkkkkkkk......sizleri en kocaman öpüyorum ve hayırlı akşamlar diliyorummmmmmm:p canlanın biraz allh allh ucun formlara bakın misafirlerimiz dalmış formlara ben onları :martello: bende uctum forma buraya uğramadan ama ama devam etmeliyim .. uçmayaaaaa:cadi:

Administrator
24-Aralık-2008, 01:26
kız nur gene seslerin buradan cıvıl cıvıl geliyor canınımm
ben bile burayı unutuyorum arada sen unutmuyorsun haa

çalıkuşu
24-Aralık-2008, 01:34
Sevdaseli sakinleri; iyi geceler. Sevgiler :give_rose:

Nur
24-Aralık-2008, 01:38
güzel Tezcanım iyi gecelerrrrrrrr ..tatlıma huzurlu uykular......:op12:misafirlerrrrrrrrrrrrrrrr bakkkkk sizi dövecemmmmmmmm alin bir nic bakimmmmmm allh allh bakmak yok öyle karsıdan :martello:

safish
24-Aralık-2008, 12:43
selam millet bir kaç gündür üşütmüşüm pek giremiyorum akşam cayır cayır yanıyordum:(..bu gün işyerinde de çok yoğunum pek zamanım yok yani diyorumki yoklumu aratmayın :D hadi hepinizi öpüyorum:-*

Nur
24-Aralık-2008, 12:53
geçmiş ler olsun Pericim... bende sabah daldım forma buraya yazmadım şimdi bir arkadaşıma gittim geldim....... eh tabiki öğlen yemeği vakti gelmiş Kızım geliyor şimdi .daha sonra devam edeceğim ama bu ralardayım.....sizlere çok güzel bir çarşamba günü diliyorummmmm..mutlu sağlıklı ve bizlerle dostca. misafirler siz halamı üye olmadınız sizin kafalar gidecek :martello: hadi ben biraz daha formda dolanaim öptüm sizi :op12:uçctummmmmmmm:cadi:

Yaren
24-Aralık-2008, 14:14
çok geçmişş olsun pericimm kendinee dikkatt ettt iyi bak kendinee birtanesii... hepinizee güzell bir günnn diliyorummmm.. hepinizi çokkkkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmm veee çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm hepinizii canlarımm benimmmm vee vee nurumm arkasındannn forumlara uçuyorummmmmmmmm...

Masal
24-Aralık-2008, 15:19
:cadi:Merhabalar canlarım ben geldimm nasılsınız iyi olunuz herzaman kötülüğe inat herzaman iyizzz sloganımız buuuu:rolleyes:

Nur
24-Aralık-2008, 15:23
anammmmmmmmmmmmmm benim zeynebim hamsu kafalum canım arkadaşım gelmişşşşşşşşşşşş ben onu çok severmişim... sefalar getirmiş evet tatlım tüm kötülüklere inattttttttt dimdik ayaktayız........ hoşgeldin benim canım birtanem...... uzan öpeyimmm:op12::op12: Filiz bak kim gelmişşşşşş:op12:

Masal
24-Aralık-2008, 15:28
kız Nurrrr harikasın hacan başka ne diyeyummm balım böreğimmm katmağım turşummm hamsim finduğum kesileyum saben daaaa dur bende öpeceğum seniiiii:op12:

Administrator
24-Aralık-2008, 15:33
yettim gari çekilin bakayım bende giricem aranıza
önce perime geçmiş olsun sonra zeynep ablama kocaman bir öpücük:op12:

Nur
24-Aralık-2008, 15:35
hacan Zeynebummmmm şimdi cıkmak zorundayım evimin kücük adamı geldi kücük ya ne kücük 19 luk deve oğlum geldi..... pc yi ona bırakayım ama ha uzattum yanaklarumu öpesin daaaaaaa ..... yerum kız senu Filiz ha bu uşağu sana bırakayrum bakasunnnnnn...... gittim ben şimdilik akşama buradayım kıpraşmayınnnn güzell paylaşaımlar sizlere sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. :op12::op12:

uysal ve asi
24-Aralık-2008, 23:22
amanda amannnn ablamm burdaymış nurum burdaymış filiz yaren peri bilgeohhh çıkı çıkı ama birazdan çıkacammmm yaırn sporummm varrr ohhh eritem kilolarıı istanbul g.o.p kar var ohhhh soğuk ama mis misss

Nur
25-Aralık-2008, 13:51
:pbir dalmışım bir uçmuşum formlara anlatamam ama buradaaaaaa olmadan olmaz .herkezlere güzelliklerle dolu gün diliyorum...... herşeye pozitif bakalım bügün gelene gecene merhaba diyelim. deli desinler ne olacak önemli olan bizim pozitifliğimiz. ben bunu yapıyorum ... sizlerde buyrun.... her neyseeeeee sizlere güzel paylaşımlar diliyorum ben devam edim formumaa;D:op12: uçtum bennnnnnnnnnn:cadi:

Nur
25-Aralık-2008, 21:29
herkeze hayırlı akşamlar diliyorum..... tüm sevdaselililer..... umarım bomba gibisinizidir ve sevgili uysal her konuya cevap vermek zorunda değilsin bu kadar hızla sanmıyorumki okuyabildiğini bana kızma lütfen ama herkez senin susmanı bekliyor biraz yavaş lütfen.. okuyarak ve anlayarak .teşekkür ediyorum canım. bu konuda baya bir şikayet var hzıından yavaşş .canım yavaş.... evet bende biraz uçayım forma tekrardan merhabalar diliyorum herkeze..... en kocamanından:op12::cadi:

uysal ve asi
25-Aralık-2008, 21:37
ben özür dilerim 4 - 5 gün akdra giremedm eksiklerimi tamamlamaya çalışıyordum bunun için acele ediyordum peki tamam dedğin gib iolsunnn cnmm soal

uysal ve asi
25-Aralık-2008, 21:38
inan hepsini okuyorummmm beennn birden fazla pencere açıyorum biri açılana kadar diğerini okyorumm okumakta istiyorum zatenn yinede soal adminimmmmm

Eylülce
19-Mayıs-2009, 23:30
iyi akşamlar olsun herkese nerde bu millet ya:) janem nerdesin

veli07
23-Mayıs-2009, 22:59
eylül kardeşim kayıplarda onlar!..