Aşkı öldürmüyorda canım uzakta olunduğu için iki tarafında hep özlem oluyor sürekli görüşülemediği için.Bide erkekte,bayanda hep kafasında şunu yaşıyor acaba ne yapıyor,beni aldatıyormu nereye gitti kim var yanında bana doğruyumu söylüyor vs vs.yaşadığım için iyi biliyorum
Yaren
06-Kasım-2008, 20:37
uzaklık aşkı öldürmezz tam tersii dahada güçlendirir canımm
Nur
06-Kasım-2008, 21:59
uzaklık evetttttt malesefki aşkı öldürmesedeeeeee .....bazı şeyleri şüpheyi araya sokuyor veeeeeee olmuyor bence olmuyorrrrrrrrrrrr ........ tabiki fikirler başka başkadır ama bu benim fikrimmmmmm .........derlerki uzaklık daha iyidir hayırrrrrrr :nonono:
DoLuN_ay
12-Kasım-2008, 22:33
Bence aşk ile uzaklıgın alakası yoktur çünkü seven insan her zaman sever zaten diye düşünüyorumm :)
hazal
17-Kasım-2008, 12:31
arada derin bir aşk varsa neden öldürsün ki diye düşünüyorum..
ze.karatas
27-Kasım-2008, 21:59
Gözden uzak olan, Gönülden ırak olur arkadaşlar.İnsan oğlunun fıtratında görmediğinden kopmak uzaklaşmak unutmak var.Ha can gibi sevecek anca o zaman unutmaz.Nerde Leylelar Nerde Mecnunlar aaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaahhhhhhh :(
hazal
28-Kasım-2008, 00:40
daha dün duydum bi arkadaşımın uzaklıktan dolayı ayrılmak istediğini demekki değişiyor..çok sevsede
ze.karatas
28-Kasım-2008, 01:05
Cenabı Allah (C.C.) hiç bir sevene hiçbir sebepten ötürü ayrılık acısı yaşatmasın.Çok ama çok kötü.Ne uzaklıklar bitirsin sevigiyi ne de başka sebepler.Sevgiyle Kalın Canlar.
uysal ve asi
28-Kasım-2008, 21:31
yaaa bence nekadar sevgi kuvvetli olursa olsun olmayınc aolmuyor gözden ırak gönülden ırak önce güçlendiriyor sonra bitiryor bence sonuc bu diğer bir sonucsa hüsran
baba40
29-Kasım-2008, 17:56
Bana göre sevdikten sonra isterse dünyanın öbür ucunda olsun karşı tarafa duyulan sevgi (azalmaz) ölmez...
hazal
29-Kasım-2008, 17:58
bencede aşk olduğu sürece uzaklık sevgiyi öldürmez
Gamze
30-Kasım-2008, 17:03
ölmüo ama kesinlikle iki tarafta birbirinden soğuoo
uysal ve asi
01-Aralık-2008, 19:34
ben şöyle düşünüyorum
Sevgi bitmez azalmaz ama insanlar göremdıkce bırbırlerını aradaki bağ kopar enazından incelir
Gamze
02-Aralık-2008, 21:19
yhaa gözden ırak olan kalpten de ırak olurmuş die söylemişler zaten :) ama ne kadarı doğru bilmiorum
yadiyaren
13-Aralık-2008, 14:41
bence göreceli bir durum.seven ve sevilen arasındaki bağlara bağlı.kalpten kalbe sevmenin olduğu bir durumda sima göz ardı edileceği için mesafede önemini yitirecektir.diğer türlüsü aşk tanımına sanırım girmez. güzel bir soru.
tatlicadi
17-Aralık-2008, 18:10
bnce öldürür
wolworin
27-Şubat-2009, 21:28
öldürür.
..
YAĞMURLA-G
07-Mart-2009, 22:00
Dostlarıma her fırsatta söylemişimdir...sevgi yüreğin eylemidir,gözlerin değil,..gözleri ile sevenlerin aşkları gözlerini kapattıkları an biter,onlar için gözden uzak olmak aşkın bitmesi için yeterlidir..
ama yürekleri ile sevenler için asla bitmez..onlar için aşk ta uzaklık diye bir şey söz konusu bile değildir..zaten içinizde,yüreğinizde olan biri sizden ne kadar uzak olabilirki ?
DAMLA
07-Mart-2009, 22:33
Dostlarıma her fırsatta söylemişimdir...sevgi yüreğin eylemidir,gözlerin değil,..gözleri ile sevenlerin aşkları gözlerini kapattıkları an biter,onlar için gözden uzak olmak aşkın bitmesi için yeterlidir..
ama yürekleri ile sevenler için asla bitmez..onlar için aşk ta uzaklık diye bir şey söz konusu bile değildir..zaten içinizde,yüreğinizde olan biri sizden ne kadar uzak olabilirki ?
TEŞEKÜRLER GÜZEL SÖZ
YAĞMURLA-G
07-Mart-2009, 22:58
TEŞEKÜRLER GÜZEL SÖZ
...Rica ederim ben teşekkür ederim görüşüme katıldığınız için
Twwww
12-Mart-2009, 10:18
ilk gunler dellendiriyoo ama sonra sonraa yanii
bosuna dememisler gözden uzak olan gönüldende irak olur
XXXXXXXXX
12-Mart-2009, 14:31
varlığına nasıl alışıyorsak yokluğunada alışıyoruz; kesinlikle öldürüyor..
x5can
14-Mart-2009, 21:40
bence eger gercek bir sevgi varsa bence daha cok baglar ama dediğim gibi GERCEK SEVGİ GERCEK AŞK varsa yoksa zaten yanında da olsa bişe fark etmez