|
|||||||
| Kendinize Ait Flash Animasyonlu Şiirler, Size Ait Flash Şiirler Alıntı olmayan kendinizin hazırladığı flashları burada yayınlayabilirsiniz. |
| Lütfen Dikkat |
| Forumumuza konu eklemek cevap yazmak ve resim kopyalamak ve tüm bölümleri görebilmek içinBuraya Tıklayarak üye olunuz |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#21 |
ÜyeSevdaseli |
Ne bir eksik ne bir fazla...
|
|
|
|
| hayatadairAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | amazonseren (22-Ocak-2010), Nur (18-Kasım-2009) |
|
|
#22 |
Deneyimli ÜyeSevdaseli |
|
|
|
|
| tyrea67Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | amazonseren (22-Ocak-2010) |
|
|
#23 |
|
|
Ellerinize sağlık Öğretmenim..THM fon müzikleri muhteşemm hepsi birbirinden güzel türküler ne zamandır arıyordum hemen atladım indirmek için ama rapid yine şaka yapıyor ama başaracağım ve mutlaka indireceğim ..sağolasınız:))
~~AYDANCA~~ KİMSEYE GÜVENME..BEYAZ GÜLÜN BİLE GÖLGESİ SİYAHTIR.. Sevgi beyaz gül, beyaz gül sevgi olmalı. sevgili beyaz gül, beyaz gül sevgili olmalı. beyaz gül dalında, sevgi yarin de olmalı, beyaz gülün ömrü kısa, sevginin ömrü uzun olmalı. GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVEHANE GÖNÜL MUHABBET İSTER AYDANCA... BAHANE ![]() |
|
|
|
| AYDANCAKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | amazonseren (22-Ocak-2010) |
|
|
#24 |
|
|
Anlatım mükemmel...Ben bile anladım yani:))))) programı indirmeye çalışıyorm bakalım halen sonuç alamadım ama...:)))
~~AYDANCA~~ KİMSEYE GÜVENME..BEYAZ GÜLÜN BİLE GÖLGESİ SİYAHTIR.. Sevgi beyaz gül, beyaz gül sevgi olmalı. sevgili beyaz gül, beyaz gül sevgili olmalı. beyaz gül dalında, sevgi yarin de olmalı, beyaz gülün ömrü kısa, sevginin ömrü uzun olmalı. GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVEHANE GÖNÜL MUHABBET İSTER AYDANCA... BAHANE ![]() |
|
|
|
| AYDANCAKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | amazonseren (22-Ocak-2010) |
|
|
#25 |
Sevdaseli |
alırsın bitanem alırsın denemeye devammmmmmm kız ben seni ısırırım yerim yer ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| NurAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | amazonseren (22-Ocak-2010), perikızı (09-Ocak-2010) |
|
|
#26 |
|
|
emeğinize yüreğinize sağlık hocam
![]() ![]() |
|
|
|
| perikızıKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | amazonseren (22-Ocak-2010) |
|
|
#27 |
ÜyeSevdaseli |
Burda hazine varmış ben görmemişim...
Teşekkürler ,teşekkürler.... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|