|
|||||||
| Resimli Şiirler, Resimlere Yazılı Şiirler Kartpostal Şiirler |
| Lütfen Dikkat |
| Forumumuza konu eklemek cevap yazmak ve resim kopyalamak ve tüm bölümleri görebilmek içinBuraya Tıklayarak üye olunuz |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() ![]() Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki.. "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi Konuşamadım. ![]() Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Ağlayamadım.. ![]() Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım. ![]() Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten?[ Ürperdin yine biliyorum Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu Tutamadım... ![]() Gittin... Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Kalkamadım.. ![]() Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım Başlayamadım... ![]() Gittin... Bir şey söyledin mi giderken Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki Duyamadım.. ![]() Gittin... Nereye gittiğin önemli değild Binlerce kilometre uzakta da olsan ki metre ötemde de farketmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım Kurtulamadım... ![]() Gittin....... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde Bil ki; seni Unutamadım.. alinti ![]() ![]() ![]() Ya Göründüğün Gibi OL!!!!!! |
||
|
|
|
|
|
#2 |
Deneyimli ÜyeSevdaseli![]() |
Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. KONUŞ(A)MADIM.. Gittin.. ![]() Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. AĞLA(YA)MADIM.. Gittin.. ![]() Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. ANLAT(A)MADIM.. Gittin.. Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. TUT(A)MADIM.. ![]() Gittin.. Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. KALK(A)MADIM.. Gittin... ![]() Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım. BAŞLA(YA)MADIM.. Gittin.. ![]() Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki. DUY(A)MADIM.. Gittin.. ![]() Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım. KURTUL(A)MADIM.. Gittin.. ![]() Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. YAP(A)MADIM.. Gittin.. ![]() Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım.. ABDULLAH BOZKURT Konu Nur tarafından (25-Ocak-2010 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| laremmmAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 5 Kisi: | dltkn (25-Ocak-2010), kurt kapan (25-Ocak-2010), Nur (25-Ocak-2010), uysal ve asi (25-Ocak-2010), ıssız_adam (25-Ocak-2010) |
|
|
#3 |
ÜyeSevdaseli![]() |
paylaşımın için teşekkürler
|
|
|
|
| kurt kapanAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
|
|
#4 |
Ellerine sağlık arkadaşım güzel paylaşım için.. ![]() ![]() Hayatta 2 şeye inanırım. Bir ; Aynaya baktığımda gördüğüme, İki ; Yukarı baktığımda göremediğime.. ஐ◄███▓"!şăɦ ɗăɱăřıɱ šĭžĭň ŏlšŭň! ƅăňă ўüřĕğĭɱĭ νĕřĭň!" ▓███►ஐ
|
|
|
|
| ıssız_adamKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Nur (25-Ocak-2010) |
|
|
#5 |
ellerine sağlık bitanemm
birileri giider birileri bakar kalır.. Cok güzeldi cnaımm cok sağol ![]() Her gidişte ayaklarınız "geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla......o halde bugün sizin gününüz!.."çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz... Can Yücel ------------------- İnsan kadar nankörnü bahsettiğniz kedilerde bile görmedim.. "Sagopa Kajmer" -
|
|
|
|
| uysal ve asiKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Nur (25-Ocak-2010) |
|
|
#6 |
![]() |
![]() ![]() ![]() muhteşem di laremmmm teşekkürler tatlım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım..emegine saglık teşekürler harıka bir şiir |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|