|
|||||||
| Merhaba Sevdaseli Yeni gelen üyelerimiz için tanışma,kaynaşma,hoşgeldin bölümü |
| Lütfen Dikkat |
| Forumumuza konu eklemek cevap yazmak ve resim kopyalamak ve tüm bölümleri görebilmek içinBuraya Tıklayarak üye olunuz |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
Misafir |
selam arkadaşlar..
sevda yüklü bu güzel forumu tesadüf eseri gördüm.. bir kaç gündür misafir olarak girdim ve üye olmaya karar verdim.. umarım banada yer vardır.. yanlış anlamayın ne olur.. baş köşeyi istemedim .. sevdaseli nin kapısının arkasıda olsa olur.. selam , sevgi ve saygılarımla... |
||
|
|
|
#2 |
![]() |
Hoşgeldiniz Sevdaseline; Çok güzel bir nickiniz var, sevdaselinde kapı arkası, önü, sağı solu, başı, sonu yoktur.Herkez buranın yöneticisi üyesidir.Sadece bazı işlerin yürümesi için görevlendirilmiş arkadaşlar vardır o kadar.tabiki senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.Teşekkür ederiz bizimle birlikte olduğunuz için.Sitemizde hoşcavakit geçirmeniz dileğiyle bol paylaşımlar... Ya Göründüğün Gibi OL!!!!!! |
|
|
|
| AdministratorAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | uysal ve asi (17-Ocak-2010) |
|
|
#3 |
![]() |
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn sevgili sakli düslerrrrrrrr sefalar getirdinnnnnnnn sitemizeee kocamannn saygılar benden size ben Nurrrr .....sonsuz saygılar yorumlarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin oldumu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| NurKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#4 |
|
Misafir |
teşekkürler nur...
ben ; Mehmet Poyraz.. memnun oldum... |
|
|
|
#5 |
![]() |
bizlerde kocamannnnnnnnnnnn memnun oldukkkkkkkkk sevgiyle ve dostca kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizle kalın Mehmet beyyyyyyy
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
Deneyimli ÜyeSevdaseli![]() |
hoşgeldiniz git gide büyüyen sitemizin yeni ve değerli üyesii aramızda bulunmanızdan çok mutlu olduk ben selma umarım iyi vakit geçirirsiniz tekrar hoş geldiniz hoşçakalın
![]() Her gidişte ayaklarınız "geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla......o halde bugün sizin gününüz!.."çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz... Can Yücel ------------------- İnsan kadar nankörnü bahsettiğniz kedilerde bile görmedim.. "Sagopa Kajmer" -
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| selamlar, sevdaseli |
| Seçenekler | |
|
|