|
|||||||
| Lütfen Dikkat |
| Forumumuza konu eklemek cevap yazmak ve resim kopyalamak ve tüm bölümleri görebilmek içinBuraya Tıklayarak üye olunuz |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
Deneyimli ÜyeSevdaseli![]() |
üstteki üyeye smiley yollıcanız bakalım bana kim ne yollıcakkkkk
![]() ![]() Her gidişte ayaklarınız "geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla......o halde bugün sizin gününüz!.."çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz... Can Yücel ------------------- İnsan kadar nankörnü bahsettiğniz kedilerde bile görmedim.. "Sagopa Kajmer" -
|
||
|
|
|
| uysal ve asiKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Fatoş (05-Kasım-2008) |
|
|
#2 |
![]() |
![]() ![]() ![]() Ya Göründüğün Gibi OL!!!!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben seni çook seviyolum caım ablamm kim bana ne yolar acepp![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() ![]() hadi Fatoşşşşşşşş oynayalımmmmmmmmmmm canım benim ohhhhhhhhhhh cıkı cıkııııııııııııııııııııııııııııııııı![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
oynarız ablacımm sen söyle ben oynim yada ben söylim sen oyna ohhh
![]() |
|
|
|
| FatoşKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | uysal ve asi (10-Kasım-2008) |
|
|
#6 |
Deneyimli ÜyeSevdaseli![]() |
uçacam sana özledimm gel![]() ![]() Her gidişte ayaklarınız "geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla......o halde bugün sizin gününüz!.."çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz... Can Yücel ------------------- İnsan kadar nankörnü bahsettiğniz kedilerde bile görmedim.. "Sagopa Kajmer" -
|
|
|
|
| uysal ve asiKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Fatoş (05-Kasım-2008) |
|
|
#7 |
Deneyimli ÜyePapatya Prenses![]() |
![]() ........... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| smiley, yolla, üstteki, üyeye |
| Seçenekler | |