|
|||||||
| Çöp Ölmüş Linkler,Daha Önce Açılmış Konular,Gereksiz Konuların Taşındığı Bölüm... |
| Lütfen Dikkat |
| Forumumuza konu eklemek cevap yazmak ve resim kopyalamak ve tüm bölümleri görebilmek içinBuraya Tıklayarak üye olunuz |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ |
||
|
|
| FatoşAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
|
|
#2 |
![]() |
ya işte çapkınlık yapan erkeğin sonu. ayyyyyyyy ne güldüm ya sağol canım benim çok güzel olmuş....
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
harikaaaaaa oh olsun ohhhhhhhhhh cıkıda cıkı demet dimiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
Deneyimli ÜyeSevdaseli![]() |
muhtesemmm hehehheeee komediii yaa cnaıma değisnnn
Her gidişte ayaklarınız "geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla......o halde bugün sizin gününüz!.."çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz... Can Yücel ------------------- İnsan kadar nankörnü bahsettiğniz kedilerde bile görmedim.. "Sagopa Kajmer" -
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cezalı |
iyi niyetli olmamanın sonu
![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
saol güzel yorumlarınız bende çok güldüm sizleride güldürmek istedim canlarımmm:P
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
konu tekrarı
lütfen verdiğim linkten paylaşıma devam edelim http://www.sevdaseli.net/forums/dilek-perisi-t2378.html ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| yıldönümü |
| Seçenekler | |
|
|